2012. február 10., péntek

Rántott csirkemell kicsit másképp - nem diétásan!

Sokan biztosan megmosolyogják, de ez nálunk már lakoma. Általában könnyű ételeket főzök, de van pár kivétel, amit annyira szeretünk, hogy néha rákerül az étlapra. Amikor felköltöztünk a Nagy Faluba - 7 éve már - a belvárosban laktunk, így sokat megfordultunk a Liszt Ferenc téren és az Astoria környékén. A Dohány utcában van egy klassz étterem, a Champs Sport Pub, ahová leginkább jeles sportesemények alkalmával látogattunk el, nyilván nem az én kezdeményezésemre. De az Ő kedvéért ezt is :) Egyébként míg ő szurkolgatott én olvasgattam, közben meg egy jót ettünk. Többek között a Csirkemell Ronaldot, ami olyan nagy sikert aratott, hogy itthon rögvest reprodukálnom kellett. Azóta is ez az egyik kedvenc hétvégi frissensült mifelénk. Hogy pont így készül-e ott is, nem tudom, de mi már 6 éve így esszük :)

A recept nagyon egyszerű, rántott csirkemell, amit a fokhagymás-tejfölös öntet (2 dl tejföl, 2-3 tk dijoni mustár, 6-8 gerezd fokhagyma, só, bors) és reszelt sajt tesz. Köretként fűszeres steak burgonyát készítettem.




4 megjegyzés:

  1. Csurog a nyálam... Akarom, most!!! Nő létemre nagyon húsos vagyok, ha döntenem kellene, hogy a húsról vagy az édességről mondjak le, nem tudom, mit választanék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig mi nem is vagyunk annyira húsosak :) Több mint 5 évig éltem nélküle :)

      Törlés
  2. Ezt a blogot nem szabad este nézegetni.... Éhen halok:))) (Fogyókúra közepén:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez nem a legdiétásabb fogás :)) De azért heti egy nap "bűnözés" megengedett, nem? ;)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...