Hozzávalók:
2 kg krumpli, 3 fej lilahagyma, 4 paradicsom, 2 paprika, só, bors, 6-8 gerezd fokhagyma, olívaolaj
A megtisztított felkarikázott hozzávalókat a kiolajozott tepsibe rétegezem. Alulra krumplit, aztán a többit sorjában - ha lett volna itthon, akkor cukkini is került volna bele - zúzott foki, fűszerek, tetejére még egy kis olíva, aztán be a sütőbe 200 fokra 1 órára.
Bár önmagában is laktató, többször készítettem már light-osabb husik mellé köretnek. Ilynekor kevesebb krumplit teszek hozzá, de kinek-kinek ízlése szerint.
Bár önmagában is laktató, többször készítettem már light-osabb husik mellé köretnek. Ilynekor kevesebb krumplit teszek hozzá, de kinek-kinek ízlése szerint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése