2012. január 18., szerda

Minden kezdet nehéz...


... tartja a mondás és ez velem is így van. De talán folytatni könnyebb lesz.

Miért blog? Blogot írni ma már közel sem számít kuriózumnak és nem kíván semmilyen előképzettséget sem. Nem vagyok sem fotós, sem szakács, "csak" két pici gyermek édesanyja. Így merek belevágni tudva, hogy nem mindig lesz rá időm, energiám, de bármikor folytathatom ott, ahol éppen abbahagytam. Írhatom magamnak és mindenkinek, olvashatom én és bárki más. Remélem Ti is találtok benne érdekes, ötletes sorokat.

Miről fog szólni ez a blog? Leginkább gastro, babakonyha, egy kis egészség, érdekességek, méz és olíva. A többi menet közben kialakul.

Miért Méz és Olíva? Két csoda, ami sosem hiányozhat a konyhámból. Jótékony hatásukat nap, mint nap megtapasztalom, de leginkább akkor, ha kénytelen vagyok nélkülözni őket. Épp ezért nálunk nincs cukor, édesítőszer, napraforgó olaj vagy margarin. Kis odafigyelés ez csak, hogy egészségesebbé tegyük mindennapjainkat, de érdemes elkezdeni, még ha apró lépésekben is. Időről időre elhatározzuk, hogy "mostantól egészségesebben élünk". Ezt persze nem sikerül maradéktalanul betartani, de mindig egyre közelebb és közelebb kerülünk hozzá.

Végül egy idézet, ami megadta az utolsó lökést, hogy elkezdjem a blogírást.

"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni." (Napoleon Hill)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...