2013. február 3., vasárnap

Cukormentes kihívás - 1. nap

Túl vagyok az első napon. Ebből persze még nem kell levonni messzemenő következtetéseket, hiszen bármiről legyen is szó, az első nap mindig a legkönnyebb, hiszen az ember tele van elhatározással, a kezdeti lendülettel. Szerencsére a szénhidrát hiánya miatti fejfájás is elkerült, és egyáltalán nem éreztem éhesnek sem magam. Igaz, nem is koplalásra kárhoztattam magam, csak egy kis megvonásra. Röviden, a nap gyorsan eltelt - igaz hétvége van, itthon az egész család, nem is foglalkoztam mással. Megkíséreltem beiktatni egy kis mozgást is a napomba, miszerint Kedvesemmel egy rövid Pilates órát akartunk tartani, de ezt a Kicsik meghiúsították, mivel körbe-körbe rohangáltak rajtunk. Így még a kezemet se nagyon tudtam kinyújtani, lefeküdni meg nem is mertem, mert a Kisebbik, rögtön a hasamra ugrott :)
Szóval a kezdeti lendülettel folytatva vágok neki a második napomnak :)

1. nap

Napközben min 2 l víz

Reggeli - 2 banán, 1 csésze kávé kevés tejjel

Tízórai - 2 kivi, 1 narancs

Ebéd - Sült pisztráng rizi-bizivel

Uzsonna - 2 narancs

Vacsora - 2 lágytojás friss répával és kápia paprikával


A kihívás részletei Zizi blogján olvashatjátok, itt.

Kapcsolódó bejegyzések itt.

4 megjegyzés:

  1. Meglepődtem az új dizájnon, nekem tetszett a régi is. :-)
    A cukormentes kihíváshoz sok sikert, én bele sem kezdek, a csokihiánytól pár órán belül elvonási-tüneteim lennének. Neked azért szurkolok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ágnes,
      köszönöm szépen, igyekszem kitartani. Szerencsémre a gyerekek lefoglalnak, így hamar eltelik a nap :) Egyébként én is nagy csokifüggő vagyok, de tudod, ez lehet egy kis magnéziumhiány tünete is. Ha ismered a Schüssler- só terápiát, akkor lehet hallottál már róla, hogy a magnéziumhiány tünete lehet a fokozott csoki utáni vágy. Én időnként tartok egy-egy magnézium kúrát épp emiatt.
      Különben csak az első pár nap nehéz csoki nélkül, én azt figyeltem meg magamon, hogy minél ritkábban eszek édeset, annál kevésbé vágyok rá.
      Remélem, így is tetszik az oldal, gondoltam 1 év után változtatok egy kicsit :)

      Törlés
  2. Szia!
    Köszi a gyors választ, persze, hogy tetszik így is az oldal! :-)
    A terápiáról hallottam már, bár még nem próbáltam. Észben tartom az infót, de nem hiszem, hogy a magnézium finomabb lenne a csokoládénál... :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ebben teljesen igazad van. A csoki sokkal finomabb :)))))))))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...